Algemene voorwaarden

Info, prijsoffertes en boekingen

° Alle communicatie omtrent info, boekingen en nabestellingen verloopt via e-mail.

° Prijzen kunnen ten allen tijde worden aangepast,doorgegeven prijzen zijn geldig voor 4 weken.

° Een boeking is pas officieel na betaling van het volledige fotoshoottarief op het rekeningnummer van Fotografie Els Verhelst, dit binnen een week na het vastleggen van een datum. Bij het niet ontvangen van het bedrag heeft Fotografie Els Verhelst het recht om de data door te geven aan iemand anders.

° Bij annulering is de shoot niet restitueerbaar, er kan worden afgesproken voor een andere datum.

° Het werk van Fotografie Els Verhelst mag NIET gebruikt worden voor commerciële doeleinden en wordt niet doorgegeven aan derden tenzij SCHRIFTELIJKE overeenkomst met Fotografie Els Verhelst. Onder commerciël gebruik valt: gebruiken op websites, verkoop, wedstrijden, advertenties, magazines, produktie,…

° Fotografie Els Verhelst heeft het recht om de genomen foto’s te gebruiken voor portfolio, sociale media, drukwerk, reklame of publicatie in tijdschriften, e.a,… Wenst u dit niet, dan kan u Fotografie Els Verhelst daarvan per e-mail op de hoogte brengen, dit na boeking.

° Elke exploitatie van het werk die niet uitdrukkelijk werd toegestaan, is verboden. Ingeval van een niet-toegestane exploitatie behoudt de auteur zich het recht voor de schadevergoedingen en interesten te vorderen conform de SOFAM-tarieven die kunnen gedownload worden op de website www.sofam.be : 200 % van het basisrecht ingeval van gebruik zonder voorafgaande toestemming ; 100 % van het basisrecht ingeval van gebruik zonder vermelding van de naam; 200% van het basisrecht ingeval van bewerking van het werk zonder voorafgaande toestemming van de auteur of ingeval van schending van de integriteit van het werk.

° De auteur verbindt zich ertoe de werken ter beschikking van de klant te houden gedurende een periode van 2 jaar na factuurdatum. De auteur kan echter niet verantwoordelijk worden gehouden wanneer de bestanden ten gevolge van een informaticacrash verloren zouden gaan.

° De geleverde foto’s door Fotografie Els Verhelst met logo dienen gebruikt te worden op sociale media met bronvermelding en zoals u ze hebt ontvangen, er worden geen filters opgeplaatst of onder enige andere vorm bewerkt. Als klant bent u akkoord om ze te plaatsen via computer want via smartphone gaat veel van het werk en kwaliteit verloren.

°Indien u een zwart wit reportage wenst, dient u dit te vermelden bij boeking.

°De opgegeven prijzen gelden niet voor voor commerciële shoots.

De fotoshoot

° De fotoshoots vinden plaats 10 kilometer rond Ingelmunster( 0,50 cent per bijkomende kilometer)

°De fotograaf heeft het recht om de shoot stop te zetten als gevolg van onverwachtse weersomstandigheden of onvoorzien/onverwacht gedrag van dier of mens.

° De fotograaf zal elke opdracht uitvoeren naar haar beste inzicht tijdens de omstandigheden.

°Fotografie Els Verhelst kan niet worden aangesproken bij situaties van overmacht zoals file, autopech, crashen van elektronica) In dergelijke situatie kan tot een overeenkomst worden gekomen.

°De fotograaf is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen van fysieke of materiële aard, voor, tijdens of na de fotosessie.

Leveringen

°Na de shoot ontvangt u binnen de eerst 14 dagen een privé online galerij met de door mij geselecteerde beelden, voorzien van een watermerk. Uit deze galerij kan u kiezen. De galerij blijft 2 maanden online.

°In de galerij staan 2 beelden volledig afgewerkt, de door u gekozen foto’s worden dan ook zo afgewerkt na keuze, volledig in de gekozen stijl door Fotografie Els Verhelst.

°Fotografie Els Verhelst werkt met een gekalibreerd computerscherm waarbij ik u kan garanderen van de perfecte kleuren.

°Foto’s ( een kopie)uit de galerij mogen niet gebruikt worden op sociale media.

°Er worden nooit onbewerkte bestanden afgeleverd, alsook geen bestanden in hoge resolutie.

°De klant geeft via de  excel bestelbon de gekozen bestandsnummers door, alsook het formaat.

°Na uw keuze stuur ik een overzicht door van uw nabestelling. Na goedkeuring en betaling mag u rekenen op een viertal weken voor ontvangst. ( met uitzondering van verlofperiodes)

°Digitale bestanden in WEBresolutie worden geleverd met logo, dit via Wetransfer. Deze link is 8 dagen geldig, zo krijgt u ruim de tijd om de bestanden te downloaden.

°Wall arts en prints worden geleverd zonder logo.

°Wall arts en foto’s worden opgestuurd per post, bij schade verwacht ik de dag van  ontvangst een mail met bewijs van schade en kan u, na terugsturen, de nieuwe goederen verwachten.

Cadeaubonnen

° Cadeaubonnen hebben een geldigheidsduur van 1 jaar, dit tot op de dag dat we een datum afspreken voor een shoot.

° Een cadeaubon kan niet omgeruild worden voor contanten.

° Er kan steeds een opleg gebeuren voor een andere shoot, de betaling dient te gebeuren voordien of de dag zelf.

° Cadeaubonnen worden afgehaald in Ingelmunster of worden gratis opgestuurd.

° Voor de shoot geeft de ontvanger de bon af aan Fotografie Els Verhelst.

Portfolio

° Wanneer u meewerkt aan een portfolioshoot geeft u automatisch toestemming aan Fotografie Els Verhelst om de foto’s te gebruiken op sociale media en website.

° U ontvangt een gratis foto op print van 15X22 en er is ook mogelijkheid tot nabestellen indien u dat wenst.

Contacteer mij

Contacteer mij