Over mij

Follow your passion, follow your dream…But most of all, follow your heart.

Welkom op mijn website! Voordat jullie de foto’s gaan ontdekken, wil ik me graag even voorstellen. Mijn naam is Els Verhelst, en ik deel mijn leven met mijn man, twee kinderen, en onze trouwe metgezel Lexie in het pittoreske Ingelmunster.

Mijn liefde voor honden begon in mijn kindertijd, een droom die vele jaren later uitkwam met de komst van Lexie, onze eerste hond. Een vrolijke, eigenwijze beagle met het typische beaglekarakter: altijd klaar voor avontuur, liefdevol en eigenwijs.

Onze band is bijzonder; we begrijpen elkaar zonder woorden. In moeilijke momenten is er een troostende knuffel, een liefdevolle blik, en af en toe wat ondeugende streken die een glimlach op mijn gezicht toveren. De puurheid en oprechtheid van de vriendschap met een hond maken mij als mens onmiskenbaar rijker.

De liefde voor honden en de passie voor fotografie kwamen samen toen ik mijn eerste stappen zette in de wereld van hondenfotografie in Nederland. Dit was het begin van een prachtig avontuur.

Na talloze workshops besloot ik mijn hart te volgen en in oktober 2017 mijn eigen weg in te slaan met “Fotografie Els Verhelst”. Mijn doel is om niet alleen mooie foto’s te creëren, maar ook het welzijn van de honden voorop te stellen. Ongeacht ras, leeftijd of karakter, elk model is uniek, en zo wil ik ze ook vastleggen.

Na elke fotoshoot stel ik mezelf één essentiële vraag: “Heeft de hond genoten?” Als het antwoord ja is, dan spreken de foto’s voor zichzelf. Veel plezier met het verkennen van mijn werk!

Gevolgde workshops

Monoa Photography: 1:1  

Monoa Photography: Portret

Monoa Photography: Action

Nuelle Flipse Photography: Dogs at full speed

Dogs and Tails Photography: Kids and their dogs

Monoa Photography: online coaching

Audrey Bellot Photography & Ria Putzker Photography: Portret

Workshop hondentaal bij Honden in Nesten

Contacteer mij

Contacteer mij