Werkwijze

ELS_VERHELST_VOORWOORD

Voorwoord

Overweegt u een fotoshoot te boeken? Na het verkrijgen van alle benodigde informatie plannen we een afspraak via e-mail of telefonisch, inclusief een reservedatum. Vooraf bespreken we de locatie en stuur ik een vragenlijst met belangrijke informatie over uw hond(en) en eventuele speciale wensen. Uw vragen worden zorgvuldig behandeld, en een week voor de shoot ontvangt u handige tips. De boeking is definitief na betaling. Tot binnenkort voor een onvergetelijke fotosessie!

“Honden tonen ons de weg, de antwoorden. Daardoor laat ik mij leiden tijdens mijn shoots.”

Verloop van de shoot

Bij aankomst op de afgesproken locatie maken we samen een ontspannende wandeling. Dit geeft uw hond de kans om aan mij en de omgeving te wennen. Met mijn jarenlange ervaring en kennis van honden, let ik goed op hun gedrag en gevoelens. Ik heb geen verwachtingen; we laten uw hond op zijn eigen tempo kennismaken.

Tijdens de fotosessie hanteer ik een rustige en respectvolle aanpak. Mijn voorkeur gaat uit naar natuurlijke beelden, waarbij uw hond zichzelf kan zijn – luisterend naar geluiden, nieuwsgierig rondkijkend, genietend van geuren. Honden die niet los kunnen, fotografeer ik met een showriempje, dat ik later netjes wegwerk.

Als uw hond openstaat voor commando’s, gebruiken we die, maar we dwingen hem/haar tot niets. Dwang levert geen mooie beelden op. Als ik stresssignalen bij uw hond opmerk, lassen we een pauze in. Het welzijn van uw hond staat voorop, en samen zorgen we voor een ontspannen en plezierige fotosessie.

Na de shoot

Na de shoot

Na de fotoshoot ga ik aan de slag om een zorgvuldige selectie te maken van de mooiste beelden die voldoen aan mijn hoge standaarden. Foto’s die niet aan deze normen voldoen, worden niet geselecteerd.

Binnen 14 dagen na de fotosessie ontvangt u een persoonlijke galerij met een watermerk. Deze galerij bevat enkele volledig afgewerkte foto’s waarbij het riempje is verwijderd en details zoals pluisjes en kleuren zijn bijgewerkt. De door u gekozen foto’s zullen op dezelfde zorgvuldige manier worden afgewerkt.

Na uw definitieve keuze kunt u rekenen op een leveringstermijn van ongeveer vier weken. Ik streef ernaar om u tijdig te voorzien van prachtige herinneringen aan uw geliefde viervoeter.

“Ze hoeven niks speciaals te doen, we houden immers van ze zoals ze zijn.”

Contacteer mij

Contacteer mij