FAQ

Mijn hond kan niet los.

Geen probleem, ik werk met een showriempje dat ik naderhand netjes wegwerk. Als uw hond zich comfortabeler voelt met een halsband, geef ik daar de voorkeur aan. Let op dat ik een halsband niet kan verbergen.

Ik wil heel graag eens op de foto maar ben niet zo fotogeniek…

Geen zorgen, als je geniet met je hond vergeet je alles om je heen. Mensen vergeten snel dat ik er ben, wat resulteert in prachtige, ongedwongen beelden.

Wat doe ik aan op de dag van de shoot?

Een week voor de shoot geef ik enkele tips door, maar alvast 1 tip: vermijd zeker hakken en witte schoenen, vooral omdat we veel in de natuur werken.

Levert u ook in hoge resolutie?

Nee, ik waarborg een optimaal resultaat van begin tot eind. Ik werk samen met een professioneel labo waarbij de kleuren precies moeten zijn zoals ik ze lever. ik lever steeds de foto’s die u bestelt in webresolutie, die kan u delen op sociale media en gebruiken op computer, GSM.

Wat is een persoonlijke galerij?

Een persoonlijke galerij is een collectie foto’s met mijn watermerk eroverheen, waar u de beelden kunt bekijken. Deze foto’s zijn onbewerkt, met uitzondering van 2 voorbeeldfoto’s om een indruk van het resultaat te geven. De foto’s die u nabesteld worden op deze manier afgwerkt. Onbewerkte beelden worden echter nooit geleverd.

Kan ik een shoot ook in het zwart wit kiezen?

Ja hoor, dit kan vooraf gemeld worden. Zwart wit moet echt wel sprekend zijn en een emotie teruggeven.

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?

De algemene voorwoorden vind je hier.

Contacteer mij

Contacteer mij