Wall Art en Prints

Wall art & prints

Foto’s hebben de kracht om een emotionele waarde toe te voegen aan uw interieur; ze dragen een ziel met zich mee.

Met trots en een opgetogen gevoel kunt u naar uw geliefde huisdieren kijken. Het zijn niet slechts foto’s, maar ook herinneringen aan bijzondere momenten die ik dankzij een fijne samenwerking met u mocht vastleggen.

Bij het zien van een foto van uw puppy komt er een teder en beschermend gevoel naar boven. Die kleine boefjes zijn werkelijk om te stelen! Een ondeugende snoet of een vuil koppie… ze toveren altijd een glimlach op uw gezicht.

Hondenfotografie kader

De blik van een volwassen hond kan zo sprekend zijn, waarbij zijn karakter duidelijk naar voren komt. Hun ogen vertellen alles. Het kijken naar zo’n foto is een vorm van liefde.

Helaas blijven ze niet eeuwig jong, en de tijd vliegt voorbij. Deze beelden worden blijvende herinneringen waar u met dankbaarheid naar zult kijken. Dankbaar voor wie ze waren en wat ze voor u betekenden.

Als u deze herinneringen tastbaar wilt maken, bent u bij mij aan het juiste adres voor prints en Wall Arts. Ik werk samen met een professioneel printlabo dat met dezelfde zorg en passie werkt om het mooiste resultaat te bereiken.

Als u de voorkeur geeft aan fotoprints, zijn deze verkrijgbaar in alle mogelijke formaten, te beginnen bij formaat 13X19

Els Verhelst prints
Wall Art Els Verhelst
Els Verhelst prints
Els Verhelst prints

Contacteer mij

Contacteer mij